Monday, 25 July 2011

Miscellaneous..

Assalamualaikum wrt. wbt.

First2 nak cakap, RINDU MAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MUCHHHHHHHHHHHHHHH


tak sabar tunggu mama balik, tapi haish, minggu ni minggu mid semester exam, so tak leh balik, STUDYYYYY!!!

haish bongok nye kena ada exam.. tak suka tak suka!

but that's not my topic for today, topik saya pada hari ini mengenai negeri (kdg2 negara) asal saya.

hehe. orang biasa tanya, "zaki, kau orang mana?"
aku pon menjawab, "orang kelantan"
then dia tanya, "rumah kat mana?"
aku pon menjawab, "Gombak"
then tanya pulak, "asal kau muka cam orang pakistan?"
aku pon jawab, "bapak aku orang bangladesh"
then dia tanya, "then asal kau tak nampak cam orang bangladesh?"
aku pon jawab, "mak aku melayu"
tanya plak, "betul?"
aku pon jawab, "betul la bongok -.-"
last2 aku akan belah atas alasan nak pergi kencing, atau nak pergi study. hahaha

tapi hakikatnya, lepas seminggu orang lain akan tanya soalan yang sama.. haish.. sabo je laaa...
nak wat camne, inilah takdir. hehehe

tapi aku bersyukur dapat jadi mix, semakin handsome aku menjadi. AHAHAHHAAHHAHA
bak kata Asna Qistina, "Abang Zaki KOYA"
hahaha


ohh nak cerita kan, haritu aku balik rumah, ada housewarming party, agak lama jugak laa.
hehehe. then mama and Mak Long tanya saya, "abang, kenapa kalau bukak FB abang mesti ada je perempuan yang post and komen..
saya pula menjawab, "entah laa"
diorang pon tanya, "abang ni gatal lah..."
then dengan bangga, saya pon berkata, "mama, bukan salah abang, anak sulung mama ni hensem..."
mama pon berkata, "sabo je laaa........"

hahahhaa. macam apa jeeee...
macam apa jeee ni adalah trademark baru lepas ~tangan di dada mata ke atas~ dan bongok -.-
aku nak tukar trademark ni sebab orang kata bongok tu kejam. so aku dengan baik hati tukar laa trademark aku.. hehehehhehe


itu saje je kot utk mlm nie, Wassalam, dan Salam 1Malaysia!

7 comments:

  1. jangan la cakap org bongok2..tak baik la abang,cakap org bongok2 ni akan menyepoilkan kehenseman abang...ahahahaa...!

    ReplyDelete
  2. yes che ja is true...tukarla perkataan bongok tu kpd prkataan lain yg lebih hensem, biar sesuai dgn kehenseman abang:)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. new trademark lagih~koya
    hahahaha

    ReplyDelete
  5. part asna oyak "ABE ZAKI KOYAAAA" tu mmg cun! xD hahaha

    ReplyDelete