Friday, 15 July 2011

Khas Buat Ibuku..

Assalamualaikum,

Lamo benar aku tak update blog an an an. sorry laa kepada semua peminat2 saya di luar itu, saya tahu korang semua dok asyik2 bukak page saya tunggu abang zack nak post bila. ahahhaha. bak kata Asna Qistina, "Abang Zaki KOYA sokmo!"

okay back to the cerita, mama nak pergi UK hari isnin ni, ada conference. inilah kali pertama mama akan pergi ke luar benua tanpa papa. risau jugak kat mama, takde lelaki yang hensem, dan buff macam saya dan papa ( KOYA) mama pergi dengan angah and adik. aku risau banyak duit mama akan habis membeli makanan utk diorang drpd beli t-shirt untuk saya. wakakakakkaka

takpe la, aku tak leh harap kat angah nak jaga mama ku yang tersayang. haritu tinggal beg kat singapura -.- tu kat singapura ok lagi, ni kat UK, doakanlah wafi takkan buat apa2 yang bukan2. Kepada wafi, "take this as your test of adulthood, kalau leh pass, i trust you"

as for lutfi, just one pesan, DONT EAT TOO MUCH :)

mama, jangan panik sangat, chillax, relax, relax, relax. Allah ada bersama mama, dont worry. abang sayang mama! muah muah muah.
ohh mama, jangan lupa beli baju banyak2 untuk abang, and abang nak jersi Man Utd yang original tau...

itu saje kot, sekian terima kasih.

Wassalam.

3 comments:

  1. HEHehE......like ur attitude zaki...contoh abg terbaik..to kk ngoh...have a safe journey there...nk tgk gambar2 di sana..hehehe

    ReplyDelete
  2. tahu abang, hangat2 tahi ayam. tahu dop ? keep writing la...

    and it;s very nice of you to write this special entry for your mama...

    ReplyDelete