Monday, 9 May 2011

Pasar Malam..

Assalamualaikum semua! sorry lama gila tak update blog. takde masa, padahal malas je pon. hahaha.

topik pada hari ini :

Pasar Malam (seperti di atas)
biar aku wat entry ni macam speech first government speaker dalam debate. ahahhaha

What I mean by Pasar Malam?
Pasar malam is a wet/dry market where many things are sold, for example... dah laa aku tak leh nak skema sangat -.-


okay, first pasar malam aku pergi adalah pasar malam kat seksyen 17, bersebelahan dgn UIA PJ ( kalau ingat dgn betul la..) tak berapa ingat pasar malam nie dlu2, maklum lah, kecik lagi.

2nd pasar malam adalah pasar malam kat taman melati, 2001-2010. mmg suka sangat laa pasar malam nie. every friday lepas ngaji papa mesti bawak pergi pasar malam. beli benda sama, jumpa orang yang sama. hahaha. normal menu untuk pasar malam : nasi dagang, burger, ice blended. ni satu set kira, untuk 3 beradik. ahhaha. tapi skrng dah tukar dah menu, nak jaga badan aku yang dah tough, haha.

now back to where it all started, pasar malam seksyen 17, sebelah UIA PJ. wakakaka. im back where it all started. grew up in PJ, now back in PJ. i made one complete revolution in my life, time does fly. fuuh. hahaha.
menu aku kat pasar malam ni pon lebih kurang je, jgn beli lebih 5rm! hahaha.


Dulu pergi pasar malam ngan adik beradik, papa and mama. but nowadays pergi dgn kawan2 yang tersayang. sejak masuk uia ni jarang jugak laa miss pasar malam nie. haha. aku rasa aku gi pasar malam lagi banyak dr aku gi kelas fardhu ayn xDDD

skrng ni aku ada di rumah, tapi esok ku akan pulang ke UIA. sbb esok hari pasar malam, and dah janji nak belanja orang kat pasar malam sok, so kena balik laa. hehehehe. tu je kot setakat ni.

Trima kasih kerana membaca!! :DD

Wassalam..

2 comments: