Saturday, 14 May 2011

The End..

Assalamualaikum pembaca2 sekalian, aku ingat menceritakan tentang pengakhiran. hehehe.

akhirnya satu lagi semester di Pusat Asasi Universiti Islam Antarabangsa, walaupon ini semester pendek.

banyak perkara yang best berlaku pada aku sem nie. ni nak buat dlm bentuk numbering. huhu.

1. dapat kawan baru - new sem, new friends. masuk kelas baru Physics 2, and also Maths 2. dalam kelas fizik 2, mmg ramai member2 yang best, tak nak sebut nama, takut tertinggal orang plak. hehe. also dapat best friend baru, someone very special. hehe. dia ni mmg my best mate masa short sem. hehe. tak nak sebut nama, takut orang jealous xDD mesti lepas baca ni dia tu kembang gila. hehehehe.

2. bilik baru - bilik baru, compartment baru, ubah perabot. hehe. almost kena saman, first time. ehhe. ++ bilik tingkat 1, terbaik lah, tak yah naik tangga lama2. hehe

3. semangat baru - masa sem lepas, banyak main2. so this sem rajinkan diri skit. actually, rajinkan diri banyak. ehhe. mmg rajin oh sem nie, bukan rajin blajar saje, rajin gi surau, gi masjid, bangun awal. hahaha. mesti wat mama bangga ^_^

4. hobi baru - DEBATE DEBATE DEBATE!!!

tu je kot. hehe. baru lepas exam maths 2 pagi tadi, now kat rumah. cuti seminggu je, sebab aku jadi committee ta'aruf week. insyAllah it will be a good experience.

okay that's all for now. bye bye ! assalamualaikum!! :DDD

2 comments:

  1. rajin nyeee siap jadi comittee
    bahaha
    bagus! :D

    ReplyDelete
  2. sape kaki yang berjalan nie??

    ReplyDelete