Friday, 1 April 2011

Lesen~!

Assalamualaikum wrt. wbt.

Pertama, aku ingin minta maaf kerana sudah lama tak update blog. dok tgh busy sebab skrng nie dah mula short semester, dan jadual aku memang pack gila. 22 jam seminggu, 2 core subjects..

tadi aku pergi nak daftar untuk lesen L and P, hehehe. so masa dok ckp2 ngan chai cina tu , ada orang india datang menjamput -.- dia dok pegang brochure tah apa, cam price list untuk lesen2 laa. then bapak aku pon tanya chai tu, "I don't get a paper like that?" chai tu pon kata, "sorry sir, but that is the price list for the Malaysian citizens only" aku dok marah gila masa tu, keluar laa loghat kelate aku . hahahaha. kejut gila muka chai tu xDDDDD

aku pon bowok tubek IC aku. dapat jugop brochure tu. huhuhu. sebelum chai tu tau aku nie citizen, harga untuk lesen L rm340, lepas dia tahu aku orang malaysia harga turun rm270 xDD. lawak2.

so, tu je aku nak share. insyAllah tak lama lagi aku akan mula memandu kereta... :)))

Assalamualaikum wrt., wbt :D