Friday, 25 February 2011

First Post

Assalamualaikum my dear brothers and sisters,

idea untuk membuka blog ini sebenarnya dicetuskan oleh kebosanan cuti semester CFS ni. sebenarnya aku ni tak suka menulis, dan tak suka membaca (sorry mama), tapi disebabkan cuti yang sangat bosan ni, insyAllah, membaca dan menulis akan menjadi rutin harianku. first post ni rasanya aktiviti ta'aruf dengan pembaca2 sekalian. Nama saya Ahmed Zaki bin Abdul Rashid Moten. Stay di Gombak, belajar Foundation in Engineering di Centre for Foundation Studies, IIUM. blog2 ni sudah lama berada dalam family aku nie.. mama ada, che ja ada, mak uda ada, che adek ada. sume la ada, senang cite ^_^ so mungkin blog ni nak lawan diorang laa. hehehe. sure blog ni takkan jadi sehebat blog2 diorang, sebab diorang lagi arif dan tua, so lagi banyak life experience.. mana boleh lawan mama and che ja punya. hehehehe. sila laa kunjungi blog mama di ustazahlama.blogspot.com dan blog che ja di gornamarima.blogspot.com . insyAllah, diorang boleh mentor aku dalam dunia blogging ini. hehehehe. aku tulis blog ni sebab takde kerja, main tulis je... takde topik langsung. hahahaha. okay itu saja laa unutk malam nie, kalau takde pape lagi nanti aku post lagi ye ^_^

Assalamualaikum :D

7 comments:

  1. first comment for the first post..
    good luck abg! update sokmo blog ok, jgn jd mcm che tie..hi3

    ReplyDelete
  2. alaaa bang,baru je nak jadi 1st comment nih.kacau la ayah se nih..!haha..wah,bagus2..jom2 kita share links..letak la link blog your aunties tuu kat blog abg ni.hehe:)

    ReplyDelete
  3. ooo...awak kata saya dah tau yer?! apa2 pon welcome to the club new blogger !

    ReplyDelete
  4. Welcome to the club Abang ! bagus ! mengisi masa lapang dgn menulis blog :D

    ReplyDelete